Realitní kancelář, MaternaLogo - Realitní kancelář - Materna

Facebook Asociace realitních kanceláří ČR
"Služby, jaké očekáváte."
Pro více informací nebo prohlídku kontaktujte makléře.
Pronajato Soubor čtyř kanceláří se zázemím
Soubor čtyř kanceláří se zázemím Soubor čtyř kanceláří se zázemím Soubor čtyř kanceláří se zázemím Soubor čtyř kanceláří se zázemím Soubor čtyř kanceláří se zázemím Soubor čtyř kanceláří se zázemím Soubor čtyř kanceláří se zázemím Soubor čtyř kanceláří se zázemím Soubor čtyř kanceláří se zázemím Soubor čtyř kanceláří se zázemím Soubor čtyř kanceláří se zázemím Soubor čtyř kanceláří se zázemím

PRONAJATO

Soubor čtyř kanceláří se zázemím

ul. Sazečská, Praha 10 Strašnice

Čtyři světlé, neprůchozí, vybavené kanceláře. Vlastní sociální zařízení. Kuchyňka. Sprcha. Vynikající kvalita. Dvě vyhrazená parkovací stání. Skvělá dostupnost osobní i veřejnou dopravou.

Předmětem podnájmu je soubor čtyř samostatných kanceláří s vlastní kuchyňkou a sociálním zařízením, o celkové rozloze 84 m2, který se nachází v přízemí (1. NP) zánovní kancelářské budovy v rámci zcela oploceného areálu v pražských Strašnicích (ul. Sazečská, Praha 10). Prostor sestává ze vstupní haly, čtyř neprůchozích kanceláří, kuchyňky, toalety a sprchy. Prostory jsou zařízené v rozsahu podle přiložených fotografií (vybavení kuchyňky, kancelářský nábytek..). Podlahy jsou kryté keramickou dlažbou. Vytápění je ústřední, plynové. Poplatky jsou hrazeny paušální platbou, tj. bez přeplatků či nedoplatků. Paušál obsahuje veškeré služby a energie, s výjimkou internetového připojení, které si nájemce zajistí individuálně. Součástí nabídky je vyhrazené parkování pro dvě osobní vozidla. Prostory jsou k dispozici na dobu neurčitou. Zájemce neplatí provizi => vstupní náklady pro nastěhování tvoří nájemné a poplatky na aktuální měsíc a jistota nájemného. Celkově se jedná o zajímavou nabídku reprezentativního zázemí pro firmu, s vynikající dopravní dostupností osobní i veřejnou dopravou a zaručenou výší provozních nákladů. Třída energetické náročnosti C. Více informací sdělí makléř.

Cena: 0 Kč
PRONAJATO
Makléř: