Realitní kancelář, MaternaLogo - Realitní kancelář - Materna

Facebook Asociace realitních kanceláří ČR
"Služby, jaké očekáváte."
Pro více informací nebo prohlídku kontaktujte makléře.
Prodáno Byt 2+kk, 42 m2 + lodžie
Byt 2+kk, 42 m2 + lodžie Byt 2+kk, 42 m2 + lodžie Byt 2+kk, 42 m2 + lodžie Byt 2+kk, 42 m2 + lodžie Byt 2+kk, 42 m2 + lodžie Byt 2+kk, 42 m2 + lodžie Byt 2+kk, 42 m2 + lodžie Byt 2+kk, 42 m2 + lodžie Byt 2+kk, 42 m2 + lodžie Byt 2+kk, 42 m2 + lodžie Byt 2+kk, 42 m2 + lodžie Byt 2+kk, 42 m2 + lodžie

PRODÁNO

Byt 2+kk, 42 m2 + lodžie

ul. Tererova, Praha 4 Chodov

Klidná a skvěle vybavená lokalita. Vynikající dopravní dostupnost. Východní orientace. Nerušený výhled. Lodžie. Dva sklepy. Dům po kompletní rekonstrukci.

Předmětem prodeje je byt o dispozici 2+kk, o rozloze 42,5 m2 (+ lodžie + sklepní kóje), který se nachází v desátém patře (11. NP) čtrnáctipodlažního panelového domu po rekonstrukci se dvěma výtahy na pražském Opatově (ul. Tererova, Praha 4). Byt sestává z předsíně, koupelny, samostatné toalety, dále z kuchyně, neprůchozí ložnice a obývacího pokoje s lodžií. Celý byt je orientovaný na východ, s nerušeným výhledem do okolí, příjemným klima a vysokou mírou soukromí. Technický stav bytu odpovídá svému stáří a jen minimální udržovanosti. Podlahy jsou kryté kombinací koberců a PVC. Vytápění je ústřední, dálkové. Navíc je k dispozici vysokorychlostní připojení k internetu a kabelová televize (Vodafone + O2). K bytu náleží komora na společném patře, a další sklepní kóje (komora) v nejvyšším podlaží domu. Provozní náklady jsou příznivé. Dům je po celkové rekonstrukci, která zahrnovala střechu, plášť včetně zateplení, okna, dále oba výtahy, stoupací vedení atp. Lokalita je klidná, a přitom skvěle vybavená a dopravně dostupná. Před domem se nachází Penny market a stanice autobusu Metodějova (=> jedna stanice na metro C Háje). V docházkové vzdálenosti se dále nachází park, dětské hřiště, ale také mateřská a základní škola, nákupní centrum a řada dalších obchodů a služeb (kadeřnictví, veterina, restaurace..). Celkově se jedná o zajímavou příležitost ke koupi dostupného bytu pro vlastní bydlení nebo k dalšímu pronájmu, s vynikající perspektivou zhodnocení (poptávka po nájmech je v místě dlouhodobě stabilní). Třída energetické náročnosti C - úsporná. Více informací sdělí makléř.

Cena: 0 Kč
PRODÁNO
Makléř: Dominik Materna | +420 602 228 236 | info@maternovo.cz