Realitní kancelář, MaternaLogo - Realitní kancelář - Materna

Facebook Asociace realitních kanceláří ČR
"Služby, jaké očekáváte."
Pro více informací nebo prohlídku kontaktujte makléře.
Prodáno Chata na vlastním pozemku 151 m2
Chata na vlastním pozemku 151 m2 Chata na vlastním pozemku 151 m2 Chata na vlastním pozemku 151 m2 Chata na vlastním pozemku 151 m2 Chata na vlastním pozemku 151 m2 Chata na vlastním pozemku 151 m2 Chata na vlastním pozemku 151 m2 Chata na vlastním pozemku 151 m2

PRODÁNO

Chata na vlastním pozemku 151 m2

Lety u Dobřichovic, okr. Praha-západ

Připraveno k užívání. Klidná lokalita nedaleko Prahy.

Předmětem prodeje je jednopodlažní, částečně podsklepená chata, která stojí na vlastním pozemku o výměře 151 m2 v lesní chatové osadě v Letech u Dobřichovic (cca 6 km západně od Černošic). Chata sestává z předsíně, kuchyně, obytné místnosti a nevyužité půdy pod stanovou střechou (zastavěná plocha 32 m2). Dále se na pozemku nachází vedlejší samostatná stavba, kterou tvoří předsíň, chemická toaleta a další obytná místnost, která může stejně tak posloužit jako úložný prostor. Technický stav je dobrý, odpovídající svému stáří a běžné udržovanosti. Vytápění hlavní chaty je lokální, prostřednictvím kamen. Obě stavby jsou připojené k elektřině. Voda k dispozici není. Odpadní vody jsou jímány na pozemku. Příjezd je zajištěný po veřejné komunikaci do vzdálenosti cca 100 m od chaty. Jižně orientovaný pozemek má zhruba lichoběžníkový tvar a terasovitý charakter, a leží zcela mimo zátopovou oblast (zóna 1). Lety jsou skvěle dostupné jak osobní, tak veřejnou dopravou (autobus PID Lety, železniční stanice Dobřichovice). Kompletní občanská vybavenost je v místě (cca 1,5 km od chaty se nachází nákupní centrum, včetně supermarketů Billa a Lidl). Celkově se jedná o zajímavou příležitost ke koupi chaty na vlastním pozemku, v klidné lesní lokalitě a ve velmi příjemné vzdálenosti od Prahy.

Cena: 0 Kč
PRODÁNO
Evidujeme poptávku několika desítek dalších zájemců. Pokud zvažujete prodej vlastní chaty podobného charakteru, kontaktujte nás.
Makléř: Dominik Materna ; +420 602 228 236 ; info@maternovo.cz