Realitní kancelář, MaternaLogo - Realitní kancelář - Materna

Facebook Asociace realitních kanceláří ČR
"Služby, jaké očekáváte."
Pro více informací nebo prohlídku kontaktujte makléře.
Novinka Halové garážové stání
Halové garážové stání Halové garážové stání Halové garážové stání Halové garážové stání Halové garážové stání Halové garážové stání

K PRODEJI

Halové garážové stání

ul. V dolině, Praha 10 Michle

Velmi nízké poplatky. Skvělá dopravní dostupnost a napojení na veřejnou dopravu. Kamerový systém. Pro vlastní potřebu nebo další pronájem.

Předmětem prodeje je garážové stání, které se nachází v halové garáži v 1. PP bytového domu v pražské Michli (ul. V dolině, Praha 10). Stání o rozměrech 238 x 499 cm je po obou stranách bez sloupů či zdi a umožňuje pohodlné parkování prakticky libovolného osobního vozidla nebo dvou motocyklů. Garáž je přístupná výtahem nebo dálkově ovládanými vjezdovými vraty, a je monitorovaná kamerovým systémem. Provozní náklady jsou mimořádně příznivé a činí cca 400 Kč měsíčně. Celkově se jedná o skvělou příležitost ke koupi garážového stání v lokalitě s nedostatkem parkovacích ploch na ulici, a také s vynikajícím napojením na městskou hromadnou dopravu (stanice tramvaje 300 m). Třída energetické náročnosti C. Více informací sdělí makléř.

Cena: 861.000 Kč
celková cena včetně provize a souvisejících služeb
Makléř: Dominik Materna | tel.: +420 602 228 236 | email: info@maternovo.cz